- PUBLICITAT -

 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa la campanya informativa ‘Acostuma’t a mirar la teua pell’ i  l’Ajuntament de Castelló se suma mitjançant les regidories de Sanitat i Noves Tecnologies.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la població sobre la importància de protegir la pell del sol per a evitar l’aparició del melanoma.

Segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat, la incidència de melanoma al País Valencià se situa en 12,4 casos per cada 100.000 habitants. Per províncies, a Castelló és de 10,9 casos, a València 11 i a Alacant se situa en 14,8. EI principal factor de risc per a l’aparició del melanoma és l’exposició a la radiació ultraviolada, tant natural com artificial, motiu pel qual aquesta campanya informativa pretén conscienciar sobre els riscos de l’exposició al sol o als raigs UVA.

Amb aquesta campanya també col·labora la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que amb la Conselleria i el suport de l’Ajuntament de Castelló pretenen aconseguir que el melanoma, un dels càncers de pell més agressius, puga ser evitat o detectat de manera precoç.

Baix podeu veure fullets en format digital de la campanya, la prevenció del melanoma és molt important ‘Acostuma’t a mirar la teua pell’.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací