- PUBLICITAT -

 

La competició es disputarà en la modalitat de relleus mixtos i serà puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular 2020.

Un total de 400 duatletes, 200 dones i 200 homes, disputaran el Duatló per Relleus Mixtos de Castelló (Ribera Alta), en el qual competiran un total de 100 equips. Està modalitat, que serà olímpica a Tòquio 2020, se celebra per primera vegada a la Comunitat Valenciana, amb el que enguany tindrem per primera vegada en la història campions autonòmics de duatló per relleus mixtos.

PUBLICITAT

A partir de les 9 hores donarà principi la competició, que centra la seua activitat en el *Parc de l’Estació, de la localitat de la ribera. La primera posta la realitzaran les xiques, i hauran de completar 2,9 quilòmetres de carrera a peu, 5,6 quilòmetres de ciclisme, i 1,3 quilòmetres de carrera a peu, per a arribar a tota velocitat a l’àrea de relleus, on els estarà esperant el segon relleu, en aquest cas serà un xic, i que iniciarà aquest intens duatló, per a acabar passant el testimoni a una tercera rellevista. Un xic serà l’encarregat de realitzar l’última posta.

Una emocionant competició, que segur atraurà molt públic fins a Castelló. En ella podrem veure competir a grans triatletes de la Comunitat Valenciana com són Roberto Sánchez, actual campió del món de triatló sub 23. També trobarem en la start list, al triatleta internacional, Guillem Segura. En dones gaudirem de Noelia Juan, actual subcampiona d’Espanya de Duatló.

A més, després de l’ajornament del passat 19 de gener del Duatló per Equips d’Almenara, aquesta prova serà la primera que puntue per a la Lliga de Clubs Caixa Popular. En aquesta ocasió les xiques i els xics competiran en un únic equip, i després puntuaran cadascun d’ells en les seues respectives divisions.

Amb la celebració d’aquesta competició comença una llarga temporada de campionats autonòmics i lliga de clubs Caixa Popular, que continuarà el mes vinent de febrer a Albalat de la Ribera, amb el campionat autonòmic de duatló per equips.

- PUBLICITAT -