- PUBLICITAT -

 

El pròxim dissabte 6 de maig de 2023, Castelló acollirà la novena edició de la Trobada de Bandes de Música de la FSMCV-La Ribera Alta, una activitat emmarcada dins de la campanya d’Activitats Comarcals.

La música festera serà la protagonista de la jornada, aquesta omplirà els carrers de Castelló amb les interpretacions de quasi mil músics. A més, els músics tindran l’oportunitat de tocar junts el pasdoble “LIRAFEST“, creat especialment per a commemorar aquesta fita.

PUBLICITAT

La Trobada de Bandes de Música és una activitat que busca fomentar la música i la cultura popular valenciana, així com la convivència entre les diferents agrupacions musicals de la comarca. En aquest sentit, la campanya d’Activitats Comarcals és una oportunitat per a promoure la música en viu i acostar-la al públic en general.

Per això, l’organització de l’esdeveniment anima a tots els amants de la música festera a participar en aquesta activitat, que promet ser una jornada plena de diversió i música. Si vols gaudir d’una jornada única, no dubtes a acudir a la IX Trobada de Bandes de Música de la FSMCV-La Ribera Alta, que se celebrarà el pròxim dissabte 6 de maig a Castelló.

- PUBLICITAT -