- INFORMACIÓ -

Castelló NO suma més per la COVID-19 en els últims catorze dies, i continuen sent 3 els contagiats en les PCR+14dies segons les dades actualitzades de Sanitat a data 31 d’agost.

Cal extremar les precaucions, açò encara no s’ha acabat!!!

La Generalitat Valenciana mitjançant la Conselleria de Sanitat ha actualitzat hui dilluns 31 d’agost de 2020 a les 11.00 h del matí de nou les dades de Castelló i NO sumen més contagiats per la COVID-19. Com sempre recordem que ‘la higiene i mantenir la distància social amb mascareta’ és molt important per evitar els contagis.

PUBLICITAT

Aquestes dades que segons indica el panel són del dia 29 d’agost, i són visualitzades dia a dia per la redacció de Castelló Notícies en el tauler de monitoratge, dades que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública fa públic la situació de la COVID-19 de cada municipi del País Valencià.

En el gràfic s’informa que a data de 31 d’agost de 2020 la situació NO ha canviat a Castelló, el número de persones contagiades des que començà la pandèmia és de 10, actualment tenim 3 contagiats dins del paràmetre dels últims catorze dies.

Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive.

En aquests moments, és molt important la rentada de mans, i l’aplicació continuada de gel hidroalcohol, guardar la distància de seguretat interpersonal com a mínim  d’1,5 metres i a partir de sis anys estem tots i totes obligats i obligades a l’ús de la mascareta en tot moment a la via pública, a espais a l’aire lliure i a espais tancats d’ús públic o oberts al públic.

I hem tingut una defunció a Castelló a causa de la COVID19.

Aquestes dades estan publicades a data de hui 31 d’agost de 2020 en la web de la GVA http://coronavirus.san.gva.es/estadisticas.

Infografia

Noticies relacionades:

La Policia Local de Castelló informa la ciutadania d’anar ‘Amb Prudència’

Normes bàsiques per a poder ser atesos amb la màxima seguretat i eficiència al Centre de Salut de Castelló

- PUBLICITAT -