- PUBLICITAT -

 

Èxit de participació a la recollida urbana de residus a Castelló.

Més de 130 alumnes de 6é i 1r d’ESO dels 4 centres educatius de Castelló participaren el passat dia 3 de juny en una batuda urbana en la qual es recolliren 40 kgs de plàstics i envasos lleugers, 15 kgs de paper i cartró, 20 kgs de vidre, 20 kgs de resta i centenars de colilles.

PUBLICITAT

L’activitat va estar organitzada per la Regidoria d’Educació, el grup Castebrota i Raíces i Brotes, programa educatiu de l’Institut Jane Goodall.

La jornada va començar amb una xarrada sobre l’impacte del fem en la supervivència de l’espècie humana i la necessitat de començar a reduir-lo, així com la importància de la juventut en aquest procés de reversió.

A continuació cada centre es va repartir per diferents ubicacions de la localitat i va realitzar una recollida selectiva.

En acabar se’ls va oferir un esmorzar residu zero, patrocinat per Videca i Fruites i Verdures Navalón, que va consistir en plàtans, cireres i coques salades dels forns artesanals Casa Pepe i Sant Vicent.

Durant l’activitat es van prendre imatges que formaran part del documental “Reasons for hope” narrat per la Doctora Jane Goodall i que pretèn difondre el treball dels grups Raíces i Brotes de tot el món.

Una activitat de gran impacte i que segur canviarà la forma d’interactuar amb l’entorn més proper dels i les més joves.

CasteBrota

Galeria de fotos: Joanjo Puertos – picant ací podeu veure la galeria a  Flickr.

| GALERIA | Castebrota, ‘Raíces i Brotes’ juny de 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -