- PUBLICITAT -

El grup, part del programa de l’Institut Jane Goodall, fa una crida a mantenir nets els nostres ecosistemes locals

CN | Aida

Castebrota, com a representant de Castelló en el programa educatiu “Raíces y brotes/Roots and shoots” de l’Institut Jane Goodall, prepara un vídeo amb un missatge especial: els xiquets i xiquetes que formen part del col·lectiu seran els protagonistes que ens mostren què fan i com qualsevol pot unir-se a aquesta causa.

Fotos d’arxiu

Nascut gràcies a l’entusiasme i recerca de la jove castellonera Maria Caldés Capsir sobre la doctora Goodall, el principal objectiu de Castebrota és preservar la neteja dels nostres ecosistemes locals, com les riberes dels rius Albaida i Xúquer, entre altres. A més, aquest grup busca fomentar, des de l’àmbit familiar, l’amor i el coneixement pel medi ambient, promocionant el consum responsable i la sostenibilitat.

PUBLICITAT

Com assenyala la mateixa doctora Jane Goodall, “encara tenim temps d’actuar i transformar la realitat que ens envolta si cadascun de nosaltres aporta el seu granet d’arena”. La iniciativa de Castebrota representa justament aquesta filosofia i anima a tota la comunitat a formar part d’aquesta missió transformadora.

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.