- PUBLICITAT -

Gran èxit de participació en l’activitat organitzada per Castebrota per recuperar la tradició de les “tres darreres dies” de Carnestoltes

CN | Aida | Castebrota

Aquest passat diumenge, 11 de febrer, Castelló va presenciar una demostració de comunitat i estima pel medi ambient, amb la participació massiva en l’activitat organitzada per Castebrota per reviure la tradició de les “tres darreres dies” de Carnestoltes.

Més de quaranta persones, de totes les edats, es van unir per a fer una caminada fins a la Font Amarga. L’objectiu principal d’aquesta excursió era no només valorar el nostre patrimoni natural, sinó també augmentar la consciència sobre la importància de la seua conservació i neteja.

PUBLICITAT

En una mostra d’unió amb la natura, cada participant va apadrinar un arbre plantat anteriorment per l’alumnat del poble al Terrer Roig. Aquest gest simbolitzava un compromís amb el medi ambient, especialment en un any marcat per la sequera. Tot i les pluges recents, els plantons i la terra necessitaven atenció i cura per prosperar.

Després de la caminada, la jornada va continuar amb jocs tradicionals com el mocadoret i la corda a la Font Amarga. La fusió de diversió i cultura, en harmonia amb l’entorn natural, va recordar temps passats que ara es revivien amb entusiasme i respecte.

Però l’activitat va més enllà del divertiment, ja que també es va fer una tasca de neteja de residus en el camí, evidenciant el compromís amb la conservació del medi ambient. Aquesta acció recorda la importància de reduir els residus i disposar-los adequadament.

En resum, l’activitat organitzada per Castebrota ha estat una jornada plena d’emoció i significat, que ha reunit a persones amb un interés comú i una sensibilitat compartida pel nostre entorn natural. Un esdeveniment que ens recorda que tots formem part de la mateixa comunitat i tenim la responsabilitat de protegir el nostre entorn per a les generacions futures.

No deixeu de veure les declaracions dels protagonistes en el vídeo adjunt, on compartiran les seues experiències i reflexions sobre aquesta memorable jornada i l’àlbum de fotos de Joanjo Puertos que pugueu veure baix o picant ací.

Castebrota la tradició de les “tres darreres dies”

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -