- INFORMACIÓ -

 

Per Tecnonews / AMIC

PUBLICITAT

El món ha canviat. La crisi del coronavirus ha provocat un canvi en les tendències i hàbits de consum als quals el sector de l’hostaleria haurà d’adaptar-se. Bars i restaurants poden obrir terrasses en la fase 1 i l’interior dels seus locals a partir de la fase 2 de desescalada, però per a això hauran d’adoptar canvis i introduir mesures higièniques i d’aforament.

Controls de temperatura en entrar, menjar entre mampares, màscares i guants obligatoris en el personal o la desaparició de la carta física són algunes de les mesures a les quals el sector haurà d’enfrontar-se. En aquest sentit, un grup d’emprenedors han creat ‘Miqarta.com’, una plataforma online dirigida al sector hostaler per a ajudar-los a mostrar la seva carta/menú sense necessitat d’una carta física a través de codis QR.

“Amb la Covid-19 el món ha canviat i, en conseqüència, els clients també. A partir d’ara, els consumidors es decantaran pels llocs que s’adaptin i prenguin mesures de prevenció”, explica Gustavo Revelles, CEO de Miqarta.com, que assenyala que “la tecnologia en codis QR evitarà que els clients entrin en contacte físic amb les cartes. És la solució més higiènica”.

La solució permet als bars, restaurants (o qualsevol altre negoci susceptible de tenir una carta) mantenir tots els seus plats actualitzats, ajustar preus i informació sobre ofertes. A més, els clients podran consultar la informació sobre el restaurant, la qual cosa farà el procés més ràpid i efectiu; així com capturaran el menú des de l’exterior per a posteriors comandes a domicili.

“A través d’aquesta plataforma els establiments tindran en un termini de 48/72 hores el kit de cartell i adhesius personalitzats amb el codi QR a un preu des de 29,90 euros al mes, per la qual cosa podran posar-se en marxa de manera ràpida i donar servei amb la màxima seguretat per als seus clients”, sosté Revelles que afegeix que la nova opció de carta digital suposa un impuls per als més de 300.000 establiments d’hostaleria que té avui dia Espanya segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

- PUBLICITAT -