- PUBLICITAT -

 

Qui perd no té dret a exigir res a ningú, i molt menys començar una ronda de negociacions, però hi ha qui encara està en la dinàmica anterior i continua creient-se superior.

PUBLICITAT

Anem a passets, quin és el missatge de les urnes a Castelló, que ha guanyat el PP, però no pot manar perquè no té en qui negociar, però si ho analitzem fredament, essent l’únic partit de la dreta i no poder accedir a l’alcaldia perquè té desunit al seu electorat. Per tant, és evident que no podem dir que haja guanyat. D’haver aprofitat la tendència favorable al PP els seus 4 regidors hagueren estat alguns més, perquè açò són números, i no hi ha forma d’enganyar-los, si vas desunint, la pagues.

Qui més ha perdut?

EU ha quedat amb un sol regidor, és a dir tal com estava i la seua insignificant presencia sols pot quedar com ara està, en un segon pla i que qui vulga comptar amb el seu regidor, pot resultar descongestionant de la tasca de portar entre poca gent un consistori.

Canviem de partit: Compromís, el gran perdedor de les eleccions, els que han viscut en la bambolla, exigeixen continuar en ella, com que es veuen en possibilitats!, “doncs sense vergonya!”, seguir dos anys més en l’alcaldia, insistir i continuar essent molt més de tot i… de què aneu? Si hi ha un missatge clar en les urnes és que deixeu l’Ajuntament, o més encertadament, que el que ha estat d’alcalde done pas al següent, o al que faça quatre, essent importants les persones aquestes coses van de partits, per què això és el que té seguir al Líder?, acabes esclavitzat perquè permitiu-me, sols unes paraules al partit de Compromís, sinó tinguereu valor d’enfrontar-se a ell, en cap decisió de les moltes errònies que ha tingut, no sé ara que fareu, de moment tots els de la candidatura teniu una segona oportunitat per reconduir la situació.

Si PP, EU i Compromís han perdut, a què vos endevine el pensament?, segur que penseu, ara és quan diu que els socialistes han guanyat!, doncs no, no diré això, diré el que crec que és el missatge de les urnes, i no és més que l’encàrrec a Horte Gómez, la primera represaliada per qui dirigia l’Ajuntament, de què ha de ser ella la qui el substituïsca i passe pàgina. Per què ho has de fer? Perquè no l’hem votat a ell i votant a tu hem buscat una alternativa perquè ens ho faces valer, que ha perdut quasi mil vots!, el ‘recao‘ és evident, encara que el darrer capítol està encara per tancar, ja que segons el Levante EMV en declaracions d’Òscar Noguera al periodista Pascual Fandos el passat 30 de maig, i citem textualment:

“Òscar Noguera aboga por un acuerdo de la izquierda, pero no descarta al PP si la primera opción no es posible”

Caldria que ens aclariren si aquestes paraules sols són d’ell o és la decisió del col·lectiu.

I, per tant, si les paraules són idea d’ell, cal anar fent-li comprendre que el seu temps ha acabat i assenyalar-li per on es va a casa, ara deu ser Horte la que inicie i negocie en Compromís, convideu a EU i sonareu com una orquestra ben afinada si els limiteu cadascú al que haja de fer, cal parlar d’idees i projectes que llegint els programes coincidiu en moltes coses i és el més important, que no necessitem bregues, ni que ens controlen amb camares, volem dedicació, faena i com no, festa, tot a la seua respectiva dosi.

Açò és una carta oberta, i si Castelló Notícies la publica, agraïsc l’oportunitat de dir la meua opinió, i si no troben titular per a ella jo els proposaria el següent: “Adeu Òscar” o “Tot s’acaba, com ja veus”

- PUBLICITAT -

13 Comentaris

 1. Una pinzellada poetica per relaxar el ambient.

  En el vast escenari de la política,
  on les veus s’entrellacen en murmuris,
  sorgeixen els pactes com a embull retòric,
  que busquen governar els nostres futurs.

  Polítics de diferents ideologies,
  convergeixen en un danzón d’interessos,
  teixint aliances, trames i ardits,
  amb la promesa de complir tots els deures.

  Els pactes, tan fràgils com el cristall,
  es forgen entre l’ombra i la incertesa,
  cada partit ofereix la seua peça vital,
  a canvi d’un lloc en el cim.

  S’alcen muralles de compromisos,
  on principis i promeses s’esvaeixen,
  la conveniència dicta els desviaments,
  i la voluntat popular queda en la boirina que pateix.

  En la voràgine d’acords i coalicions,
  la ciutadania observa amb desencantament,
  la transformació es torna en il·lusions,
  mentre els polítics s’aferren al mantell.

  Mes no tot està perdut en aquesta dansa,
  perquè en els pactes jau una oportunitat,
  per a construir un poble sense bonança,
  on la política siga pura dignitat.

  Si els pactes naixen de l’interés comú,
  i es tixen amb fils d’honestedat,
  podran guiar al poble de Castello cap a un rumb sa,
  on la justícia i la igualtat siguen realitat.

  No oblidem que en cada pacte està el poder,
  la responsabilitat de governar amb empatia,
  escoltant les veus que clamen per fer,
  una societat justa i en harmonia.

  Així, en la poesia dels pactes polítics,
  esperem que florisca la vertadera unió,
  on les diferències siguen només annexos,
  i el benestar del poble siga l’única raó.

  És igual d’on partisca el pacte, l’important és la finalitat, mentre s’aparquen les picabaralles, rancors i interessos i els colors només siguen els que brillen sota el
  Sol.

  Un poeta avorrit.

 2. En los pueblos, en los que todos nos conocemos , la verdadera valoración es la del candidato, y casi menos importante a que grupo pertenezcan.
  En primer lugar, es de justicia que el que más votos haya conseguido deba recibir e iniciar los contactos pertinentes.
  En un pueblo no debe haber ideologías sinó conocimientos de lo que puede hacer al bien común un candidato.
  Por lo tanto, no debiera de ser extraño que cualquiera pudiera pactar con cualquiera.
  Hay que eliminar cliches i no presuponer la utilidad o no de un candidato.
  El candidato, que es el pueblo, ha de ser beneficiado en primer lugar, el resto es secundario.
  Y ya me despido pidièndoos a todos que no excluyais al contrario por serlo, sinó por lo que pueda aportar.
  Haced bien los acuerdos, wue en el tiempo serèis castigados o felicitados por vuestros paisanos.
  Que el sentido común, como escaso que es os ayude a acertar. Mas de 7000 seres humanos lo esperan y merecen.
  Gracias a todos, sirios y troyanos

 3. La sensates pareix que se esta pergent
  Després lamentem que Vox guanye terreny

 4. Si foren mínimament intel·ligents, eliminarien aquesta carta difamatòria. El que necessitem és que s’entenguen no provocar una batalla campal.

  No tindrien ni que haver publicat una carta tan covard

 5. A falta de 2 setmanes del termini de constitució de govern posar les cartes damunt de la taula d’aquesta forma em sembla per part d’ells una mica osat.

  D’una banda la tercera força votada prenent iniciatives i per una altra la segona, que em permetreu, amb una dosi bastant elevada d’ego, bo, bastant comú en ella, donant per fet ja la seua legislatura, completa a mes a mes.

  Em sembla que tots dos s’estan pronunciant fins i tot en mitjans de comunicació i crec que s’estan precipitant.

  Això pot acabar, i permetre’m l’expressió com el “ball de Parra”.

  Que jo recorde hi ha un altre partit que ha segut el mes votat….. i aparentment está tenint, al menys de moment un poc mes de precaució.

  La cosa pinta un pel mafioseta!!!!

 6. El guanyador es el PP , i ningu o discutix pero de les forçes d’esquerres el PSOE es el que millor resultat a tret . Ara be si repaseu la noticia del LEVANTE diu les declaracions que ha fet tant Oscar com Horte i es clar qui aposta per l’unitat de l’esquerra al poble ( despres de haver sigut aparta i en campanya atacada per compromis i EU ).
  El meu vot va ser per al PSOE i crec que es una dona capaç de tornar a una tranquilitat politica al poble que els d’esquerres tant necessitem front a un PP / VOX que venen a foc seguit
  I si no es posen d’acord manara el PP , vindran els bous i tot el floklore d’ells . I no hi ha que oblidar que el PSOE li va donar el seu suport a OSCAR per a que en 2015 fora ell l’alcalde .Front a un guanyador nato que va ser Salvador Alvarez
  Al loro que cuan pujen no s’en van tant facíl!!

  • Horte i tranquilitat política en la mateixa frase???????????? O eres molt pròxima a Horte, Anònima, o és que no la coneixes gens ni miqueta.

 7. El més fort no és l’opinió d’aquest ciutadà/na, al fi i al cap sols és una opinió i estiguen a favor en algunes coses i no compartir altres no té cap conseqüència. Ara el que diu el batle —“Òscar Noguera aboga por un acuerdo de la izquierda, pero no descarta al PP si la primera opción no es posible”— si que te conseqüències, si per a conservar el sillo té que pactar en la dreta m’avera agradat que meu haguera dit abans i no els avera votat, només en faltava saber açò d’este xicot.

 8. Perden o guanyen com tu dius, tenen el mateix dret a obrir negociacions en qui creguen convenient i quan creguen convenient. Com no és feixisme, la llei i l’educació que a tu et falta com a contrari ho permet. Clarament, ha guanyat el PP, no el PSOE com en les teues il·lusions.
  Espere equivocar-me i que aquesta treta vil i deshonesta no siga de l’equip d’Horte Gómez, si no, el meu vot ha estat totalment equivocat…

  • Bon dia, hi ha protocols, costums i experiències que s’haurien de respectar; i de manar en majoria absoluta a quedar com ha quedat, no creus que queda desautoritzat?, no es cap il·lusió considerar com a guanyador el qui ha doblat els seus resultats i té l’oportunitat de negociar. Ací radica la percepció de qui i qui no ha guanyat. No soc de l’equip d’Horte Gómez, però sí que li vaig votar buscant la situació a la qual hem arribat.

  • Bon dia soc el anònim de dalt, m’enganyat, era una resposta al primer anònim que ha comentat, no un comentari nou.

Comments are closed.