- PUBLICITAT -

 

Som molt d’aguantar-ho tot, i ara hem d’aguantar que calia parlar; i que encara que tots els informes són favorables a les teues propostes, en un acte de magnanimitat quasi celestial canviaràs el sentit del carrer la Sang com estava abans.

PUBLICITAT

-Xe no!!!! Continua, que els informes et són favorables, per què res té a veure:

Que havies partit el poble, impedint el tràfic normal per un urbanisme delirant.

Que els forasters es perdien en ell no trobant l’eixida.

Que els del poble haguérem de fer filigranes per a saber per on anar.

Que no és un minut més en el cotxe. És eixir en el cotxe des de la plaça de l’Església i haver d’anar al cementeri per anar al mestre Fayos, segur que un minut?

Per què açò no és la solució, fent el que dius que vas a fer vas a dirigir tot el trànsit pel carrer la sang!

Si no dones entrada per carrer de la Ceba o pel carrer Colón als veïns de darrere del col·legi de les monges es queden igual, o no, per què, si a partir del dilluns ja podrem eixir pel carrer de la Sang, però a quin preu? Doncs incrementant el trànsit, per què no el descongestiones donant eixida per algun carrer de la carretera?

Com veuràs soc un descregut, no et compre res, però insistisc, si eixe col·lectiu és el que es presenta amb tu a les eleccions, si aixó jo no el compre.

Per acabar, les firmes, dius que menors, i forasters han signat, no creus que un poquet de dret tenien? Que no ho patien? O és que per ser menors van per on volen? I no pot ser que uns forasters que treballen ací i els perjudicava?

No Sr. Alcalde, no, que no ens renegues més, que no t’importen les firmes, que si el carrer de la sang s’ompli de trànsit, no és per culpa nostra, és que no ens dones eixida per la carretera, i si vols fer les coses ben fetes, ves llevant els masseters del Ravalet.

Però jo sí que escolte, i tu has dit que lluitaràs per convéncer-nos, molt bé, ahí tots estem, però de tu ja no m’ho crec, i estic segur que no soc l’únic.

Estic fart de callar per no parlar

- PUBLICITAT -

6 Comentaris

  1. Senyor Alcalde i cap de la Policia…
    Teniu algun informe de la contaminació per co2 al poble i com s’ha incrementat degut a ecopostureo?
    A no…

  2. El comerç local esta morint per culpa de tant de carrer peatonal, açò no es una gran ciutat on hi ha posibilitats, ací les poques q hi han, les mateu fent peatonals els carrers de major afluencia.

  3. El cronómetro del alcalde va molt rapit,a diu q es tarda 1.5 minuts en pegar la volta,q en diga a quina velocitat e d anar per a tardar tan poc?no hian stop?e ian molts puns del poble q as d traurer tot el morro del coche per a vorer si ve algu,Val mes q mire aquestos llocs y q solucione lo d pasar els difuns per Mercadona q ells ja no volen comprar y la familia vol mes intimitat,q vergonya agena

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací