- PUBLICITAT -
Temps de lectura < 1 minut

 

D’un temps cap ací, per no dir anys, molta gent del poble portem patint una onada de robatoris per tot el poble tant a particulars i empreses de Castelló per certa persona o persones, la qual crec que molts coneguem o hem sentit parlar d’ell. No veig a ningú mobilitzar-se ni dir res per ningun lloc per a tractar aquest problema, perquè açò és un problema i gran per als que ho patim, tants negocis, particular o associacions festeres, no sé si és per por o per indiferència, però estic segur que tard o prompte li pot tocar a qualsevol partir-ho.

PUBLICITAT

Ja que denunciar a les forces de seguretat pareix no servir de res perquè per desgràcia la llei que tenim pareix que protegeix als delinqüents i no a les persones normals. En una setmana ens ha furtat i ha fet desperfectes que pugen una quantitat econòmica important fins al punt que l’assegurança diu que ja no es fa càrrec. A veure si d’una vegada per totes ho veu i es posen les piles les autoritats de Castelló i fan alguna cosa per tractar de solucionar aquest problema, un problema que torne a dir que és de tots i totes.

- PUBLICITAT -

2 Comentaris

  1. totalment d’acord en el escrit! i si, sabem qui és perque ni ha gent que inclus hem vist a algun d’ells robant o intentant-t’ho!
    ademes el edifici abandonat pareix un centre cultural de gent que es dedica a altres coses… tot obert trencat y el veinat amb por d’eixir a certes hores o anar amb xiquets al parc que dona vergonya…

  2. Bona nit amics. La carta oberta al respecte no és al meu parer correcta. “el tots sabem qui és”? Uffffffffff. Aço és perillós. La dita POPULAR valenciana diu; “hi ha qui té la fama i hi ha qui carda la llana” . Confiem amb els cosos de seguretat de l’estat per a que de segur faça la seua tasca i amb la justícia per a impartar-la . És molt perillós anar assenyalant. D’ahi és pot caure en històries “il.legals”. Els qui tenen que fer la seua tasca estic molt segur que la faran.

Comments are closed.