- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

L’Ajuntament de Castelló canvia la ubicació del Carnestoltes Infantil 2024 a conseqüència de la previsió meteorològica

CN | Aida

El pròxim dissabte 10 de febrer, la plaça de l’Ajuntament es convertirà en l’epicentre de la diversió amb l’arribada del Sr. Carnestoltes i el seu pregó que donarà inici a una festa pensada per a totes les edats.

PUBLICITAT


Programació d’abans de canvi d’ubicació

A les 17.00 hores, els carrers s’ompliran de color i alegria amb una cercavila de disfresses que recorrerà el camí fins a l’Ermita, portant la festa a tots els racons de Castelló.

A partir de les 17.30 hores, l’Ermita es transformarà en un veritable parc d’atraccions amb castells inflables, futbolí gegant, tallers de pinta-cares, bici-pinta, música i animació per a tots els assistents. Els més petits i els grans tindran l’oportunitat de gaudir d’una jornada plena de diversió i entreteniment.

I com a colofó d’aquesta festa, a ningú li faltarà el tradicional berenar de Carnestoltes, amb xocolate i mona, per a recuperar forces i continuar gaudint de la celebració. Vine amb la millor disfressa i uneix-te a la comunitat en aquesta festivitat que celebra la creativitat i la diversió sense límits del Carnestoltes.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací