- PUBLICITAT -

Carlota Climent Talens, nova Campiona d’Espanya de Patinatge Solo Dance categoria, cadet. Enhorabona

CN | Aida

Aquesta setmana, Carlota Climent Talens ha assolit un gran èxit en la seua carrera esportiva en proclamar-se Campiona d’Espanya de Patinatge Solo Dance en la categoria cadet. La competició, celebrada a Gandia, ha reunit als millors patinadors i patinadores de tot el país, i Carlota ha destacat per la seua excel·lent actuació.

Carlota Climent Talens – Foto Facebook Ana Talens

La mare de Carlota, Ana Talens Satorres, ha compartit la seua emoció a través de les xarxes socials, expressant el seu orgull i agraïment. “Super emocionant!! Carlota has complit el teu somni!!!! Campiona d’Espanya!!“, ha escrit Ana en el seu perfil de Facebook. A més, ha dedicat paraules de reconeixement a totes les persones que han contribuït a aquest èxit: “Gràcies a tots els que ho heu fet possible. Iris, gran entrenadora, sense tu no seria possible! Eternament agraïts. Nayade, mil gràcies, eres una campeona. Ana, un treball excel·lent. Vos estime. Gràcies club per estar ahí!!!!“.

Actuació lliure de Carlota

La trajectòria de Carlota en el patinatge ha estat marcada per la dedicació, l’esforç i el suport del seu entorn, i aquest triomf és un reflex de la seua passió i constància. Des del nostre mitjà, felicitem Carlota Climent Talens per aquest gran assoliment i li desitgem molts èxits futurs en la seua carrera esportiva.

Enhorabona, Carlota!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací