- PUBLICITAT -

CN | Aida

Carlota Climent Talens, patinadora castellonera, ha aconseguit un notori subcampionat a la World Cup Brasília 24, consolidant el seu talent i destresa en la pista de patinatge artístic en l’àmbit mundial.

Carlota Climent Talens, patinadora castellonera

Segons la pàgina web del World Cup, la sèrie artística internacional Brasília 2024 té lloc en dos països diferents de dos continents diferents, amb una distància de 9206 quilòmetres entre ells. L’esdeveniment, que està tenint lloc del 5 al 14 d’abril, va atraure més de 600 patinadors amb un talent excepcional, competint per un lloc al podi en diverses categories.

PUBLICITAT

Carlota Climent Talens ha aprofitat la seua oportunitat aconseguint el subcampionat del món en la seua categoria, emportant-se així un reconeixement molt merescut en l’àmbit internacional.

Les reaccions no s’han fet esperar, són diverses entitats i persones mostrant el seu suport i felicitant Carlota per aquest gran èxit. Destaquen les felicitacions de l’UD Castellonense, el Club Patinatge Castelló i la Reial Federació Espanyola de Patinatge, així com el suport de la seua entrenadora, Iris Espert Carrascosa, i familiars molt pròxims com la seua mare des del Facebook de la tintoreria Satorres.

També l’entrenadora de Carlota, Iris Espert Carrascosa, ha expressat el seu orgull i satisfacció per l’èxit de la seua alumna, destacant la dedicació i l’esforç que han portat a aquesta medalla de plata a la World Cup de Brasília.

Iris i Carlota a Brasília

Amb aquesta destacada actuació a la World Cup Brasília ’24, Carlota Climent Talens ha demostrat el seu talent i determinació, consolidant-se com una destacada representant del patinatge artístic espanyol en l’escenari mundial.

Carlota Climent Talens

Nosaltres també volem felicitar-te, Carlota, per aquest gran èxit. Esperem que continues aconseguint més èxits i, sobretot, que continues gaudint del que més t’agrada, patinar.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací