- PUBLICITAT -

 

Carlos Navarro 1r premi de Color i 3r de Blanc i negre en el saló de fotografia de la fira de Xàtiva

El passat 15 d’agost com és tradició, es van entregar els premis del saló de fotografia de la fira de Xàtiva, i en aquesta edició comptem amb el doble guardó del nostre soci Carlos Navarro, que s’emporta el primer premi en la categoria color i el tercer en blanc i negre.

Els premis van ser entregats per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el regidor Pedro Aldavero i la reina de la fira Patrícia Iborra.

PUBLICITAT

El saló de fira de Xàtiva consta de 3 seccions, Blanc i negre, Color i fira amb 3 premis en cada secció constant enguany com a novetat un dècim premi extra al fotògraf jove que enguany ha guanyat Guillem Casesnoves.

La resta de premiats van ser Eduardo Francés Sanchís amb el primer premi en Blanc i Negre seguit de Javier Alcazar com a segon.

En la categoria color, Victoria Sauco i Edu Francés Fuster es van fer amb el segon i tercer premi respectivament, i per a finalitzar, en fira el guanyador ha sigut Josep Miquel Palop; Josep Ricard Soler ha quedat segon i Vicent Bermúdez tercer. L’exposició es pot visitar a la casa de la cultura de Xàtiva fins al pròxim 14 de setembre.

Des de Foto Fòrum Castelló volem felicitar els guanyadors i especialment a Carlos, compartim amb vosaltres les dues fotos premiades, un retrat del castelloner Eduardo Benetó i una instantània presa en la fira modernista d’Alcoi de 2019.

¿se pue pasar? – Eduado Benetó – foto Carlos Navarro
Les senyoretes de Alcoi – foto Carlos Navarro
- PUBLICITAT -