- INFORMACIÓ -

 

El col·lectiu Foto Fòrum Castelló ens informa que en aquesta recta final d’any el seu soci Carlos Navarro s’ha fet amb dos dels premis més importants de fotografia que se celebren en el territori nacional.

PUBLICITAT

El passat 17 de desembre es va dur a terme el lliurament de premis dels concursos fotogràfics del ‘fotomatón‘ festival, certamen fotogràfic d’Oriola on enguany s’ha exposat obra d’autors tan emblemàtics com Ramon MasatsMiguel Trillo o Txema Salvans, a part dels tallers de Jesús M. Garcia Flores o el ‘niño de las luces‘ entre altres activitats.
Dins de les activitats del’ fotomatón‘ s’inclou la VII edició del premi nacional de fotografia d’Oriola, que en aquesta edició amb més de 1.000 fotografies presentades ha recaigut en el Castelloner Carlos Navarro amb el seu retrat “Mare a tot Color”.

“mare a tot color” Carlos Navarro.
Entrega de premis fotomatón.
Entrega de premis fotomatón.

D’altra banda, aquesta setmana també s’ha fet públic el premi “Tomas Camarillo de fotografia” un dels més antics de l’estat i que s’engloba dins dels premis “Província de Guadalajara” premis que la diputació de Guadalajara atorga a autors destacats en camps com a poesia, literatura, pintura o fotoperiodisme entre altres.

La col·lecció guanyadora es diu família, i està englobada dins del projecte “poble” en el que l’autor porta treballant des de principis d’any i que actualment segueix en desenvolupament.

El jurat del premi, integrat per Paula Montávez Langa,  Jesús Ropero Sanz i Juan Ramón Velasco Pérez, després d’examinar les 60 col·leccions de fotografies presentades al concurs, va acordar per majoria concedir el guardó, a la sèrie de retrats de Carlos Navarro.

Familia. “premi Tomas Camarillo 2022”

Des de foto fòrum felicitem CarlosLucho, Lorena, Paco, Eduardo, Amadeu i Carles pels seus èxits en aquest 2022 i animem a la resta de socis a continuar creixent en 2023 per a demostrar que encara que som una agrupació xicoteta, hi ha grans fotògrafs en tots i cadascun dels seus socis.

Des de Castelló Notícies també volem felicitar a tot el col·lectiu de Foto Fòrum Castelló, i com sempre CN amb la fotografia, amb els col·lectius.

I recorda que CN és un mitjà digital, privat i  independent, d’informació, opinió i participació del poble del Castelló més llarg que redó.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací