- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Carlos Benavent Arnau, de la Lira Castellonera, triomfa a Madrid i es converteix en músic professional del Ministeri de Defensa

CN | Castelló

Després d’una intensa oposició celebrada a Madrid, Carlos Benavent Arnau, un apreciat músic i veí de Castelló, ha aconseguit fer el gran salt a la professionalitat. Carlos ha obtingut una plaça com a funcionari de música en el cos de “Cuerpos Comunes de Músicas Militares” del Ministeri de Defensa.

PUBLICITAT
Carlos actuant com a solista, en el Concert Fira Santa Llúcia 2022

Carlos és conegut per la seua habilitat amb el saxofon, una passió que l’ha portat a destacar no només a Castelló, sinó ara també com a músic professional. La notícia del seu èxit ha estat rebuda amb alegria tant per part dels seus amics i familiars com per part de la comunitat musical de Castelló.

La Societat Musical Lira Castellonera, on Carlos va iniciar la seua formació, ha compartit el seu orgull a través de les seues xarxes socials. Carlos, nosaltres coneguem el bon fer i sentit musical que tens i saps que a la teua banda eres i continuaràs sent un exemple per a joves músics castelloners… Podem estar ben orgullosos a La Lira de tenir-te com a músic!!! A continuar així mestre…”

Carlos actuant com a solista, en el Concert Fira Santa Llúcia 2022

El seu triomf no és només un èxit personal, sinó també un estímul per a altres joves músics de Castelló que aspiren a seguir els seus passos. Felicitem Carlos per aquesta fita professional i esperem que la seua trajectòria musical continue ascendint. Enhorabona, Carlos, per ser un gran músic i un exemple a seguir.

- PUBLICITAT -