- PUBLICITAT -

 

El jove castelloner, Carlos Badal, ha renovat el seu contracte fins al juny de 2020 amb el València C.F. Badal, que ja compleix la seua dècima temporada al conjunt valencianista, jugarà les pròximes dos temporades amb el València-Mestalla.

Amb 9 anys, el jove central va començar a formar part de les categories inferiors del València C.F, en la categoria de Benjamí. Als 12 anys va ser seleccionat per la Selecció Valenciana de Futbol, on es va proclamar campió d’Espanya a Tudela (Navarra). Al juny de 2014, en Cadet, Badal junt amb la resta dels seus companys es proclamaren campions del valuós torneig a nivell estatal Primier Nike Cup, celebrat a Elx, i en agost del mateix any i al mateix torneig, però esta vegada a nivell mundial, aconseguiren la segona posició, jugant al que es coneix com “l’estadi dels somnis” a l’Old Trafford del Manchester United.

PUBLICITAT

Als 16 anys, la Selecció Espanyola de Futbol el va convocar per a participar en diferents entrenaments i al desembre de 2014 va debutar amb la Selecció a Turquia i al febrer de 2015 va jugar el torneig de “Desarrollo” celebrat a l’Algarve (Portugal). També va estar seleccionat en la sub-17 per a participar en diferents entrenaments.

A més a més, Badal ha estat capità des de la categoria d’Infantil fins a Juvenil, i és considerat una de les perles de la cantera.

El Miragall

- PUBLICITAT -