- PUBLICITAT -

CN | Jordi Payà

Hui dissabte, els termòmetres al País Valencià s’enfilen cap amunt, oferint-nos un avançament del que serà un cap de setmana marcadament estiuenc. Amb temperatures màximes previstes entre els 30 i els 35 graus al centre i a l’interior de València i Alacant, el sol i la calor seran els protagonistes indiscutibles del dia.

PUBLICITAT

Demà diumenge, la calor continuarà sent tan intensa com la de hui, amb valors similars. Tot i això, les previsions meteorològiques indiquen que a partir de la setmana que ve, la calor disminuirà lleugerament, tot i que no s’esperen canvis significatius en les condicions meteorològiques.

Així que poden esperar un cap de setmana perfecte per a gaudir del bon temps i les activitats a l’aire lliure. Es recomana prendre precaucions davant les altes temperatures, assegurant-se de mantenir-se hidratats i protegits del sol.

En resum, aquest cap de setmana serà una magnífica oportunitat per a gaudir de les belleses naturals sota un sol radiant i una calor intensa, pròpia dels dies d’estiu.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací