- PUBLICITAT -

Hui, demà, diumenge… cada dia més calor

CN | Jordi Payà

Cap de setmana calorós espera a tot el País Valencià, amb la temporada de primavera en plena floració, els termòmetres continuen a l’alça, preparant-se per un cap de setmana calorós que farà tindre unes temperatures al voltant dels 25 graus a tota la península Ibèrica. La tendència apunta cap a un increment gradual de les temperatures, amb hui divendres començant a sentir-se una calor més intensa i vents lleugers, que faran poc per alleujar la sensació de calor.

Papallona – Joanjo Puertos

De cara al cap de setmana, la situació no millorarà, ja que es preveu que la calor augmente encara més. Un sistema anticiclònic mantindrà el seu domini sobre el País, mentre una massa d’aire càlid s’establirà, cobrint tota la península amb temperatures que podrien superar les dels dies anteriors. Amb el sol brillant i els vents lleugers, la gent podran gaudir de l’aire lliure en moments buscant l’ombra o a prop de l’aigua.

PUBLICITAT

Això pot afavorir les activitats a l’aire lliure i les trobades socials planejades per al cap de setmana. Es recomana als ciutadans prendre precaucions addicionals, com portar protecció solar i evitar l’exposició al sol durant les hores més caloroses del dia.

Els que viuen en àrees urbanes també podrien experimentar temperatures més altes a causa de l’efecte d’illa de calor urbana, que augmenta la sensació de calor a causa de l’absorció i emissió de calor pels materials urbans.

En resum, tot indica que aquest cap de setmana serà per a molt especial, ja que el sol brillara i les temperatures agradables dominaran l’oratge dels pròxims dies.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací