- PUBLICITAT -

Un cap de setmana amb poques modificacions i la pròxima setmana ens esperen variacions meteorològiques

CN | Jordi Payà

Aquest cap de setmana, els habitants de la nostra comarca poden esperar un escenari meteorològic canviant, amb temperatures fluctuants i condicions variables que marcaran el transcurs dels dies vinents.

El dissabte s’iniciarà amb poques modificacions respecte al dia anterior. Les temperatures seran lleugerament més elevades a l’interior del territori en comparació amb les zones costaneres. A més, hi haurà una alta probabilitat de formació de boires a prop de la costa, creant un escenari característic d’inici de primavera.

PUBLICITAT

Diumenge, les condicions climàtiques mantindran una semblança amb les del dissabte, amb poques variacions rellevants en el pronòstic. La setmana començarà amb una marcada influència de la ponentada, que elevarà els termòmetres fins als 30 graus. No obstant això, aquesta calor intensa no es mantindrà durant molt de temps, ja que dimarts es preveu un descens tèrmic notable que marcarà l’inici de la nova setmana.

Aquestes fluctuacions en les condicions climàtiques serveixen com a recordatori de la naturalesa canviant del temps primaveral, on les temperatures poden passar de la calor a la frescor en qüestió de dies. És important estar preparats per a aquests canvis i adaptar-se a les condicions meteorològiques variables que caracteritzen aquesta època de l’any.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací