- PUBLICITAT -

Després d’un dissabte amb temperatures agradables, diumenge promet ser més fresc, i la setmana començarà amb el retorn del ponent

CN | Aida

Castelló s’enfronta a un cap de setmana de contrastos meteorològics. Hui dissabte, tot i que el sol brillarà amb poques interrupcions, les temperatures baixaran, fent-nos que ens abriguem més la ciutadania en comparació amb els dies anteriors.

Diumenge, la tendència al descens de les temperatures es mantindrà amb la calma del vent, oferint un ambient més fresc. Tanmateix, aquesta tranquil·litat no durarà molt, ja que el dilluns, el característic ponent tornarà amb força, apuntant cap a un augment de les temperatures una vegada més.

Aquesta oscil·lació en les condicions climàtiques recorda als castelloners i castelloneres que l’hivern està a les portes, portant un recordatori de la variabilitat pròpia de la meteorologia mediterrània. Amb l’arribada de desembre, la ciutadania es preparen per a afrontar aquestes fluctuacions i s’adapten als canvis en el temps que caracteritzen aquesta època de l’any.

Passeu bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -