- INFORMACIÓ -

 

Han passat quatre anys des que us demanàrem la vostra confiança. Aleshores, amb el vostre suport, aconseguírem dues actes de regidor, que han ostentat les nostres companyes Otti Ferrando i Marta Grimaltos, amb les quals aconseguírem ser força de govern per a crear, juntament amb la resta de les esquerres locals, un govern d’entesa, estable i fort.

PUBLICITAT

Les nostres regidores acceptaren el repte de dur endavant polítiques socials: Otti, amb la regidoria de Benestar Social, Dona, Majors i Polítiques d’Igualtat; i Marta, amb les regidories de Cultura i Joventut, unes àrees que venien de quatre anys d’incapacitació del Partit Popular.

El repte ha esdevingut un èxit. Ara tenim una regidoria de Benestar Social més forta i operativa, que treballa pels més febles del nostre poble, des de la solidaritat i amb la clara intenció d’arreglar les grans desigualtats que sofreix la societat des de la darrera crisi. Hem creat el primer pla d’igualtat que ha tingut aquest poble, amb un gran treball de professionals que s’han ajudat de tota la societat castellonera per a identificar les necessitats i proposar respostes a tots els problemes. Com no podia ser d’una altra manera, hem donat suport a les dones que s’organitzen per a aconseguir una societat més justa, sense masclisme o LGTBIfòbia.

En les àrees de Cultura i Joventut, hem aconseguit el primer Reconeixement de la Cultura de la Diputació de València per les nostres tasques en gestió cultural i la nostra alta participació en els projectes del SARC. Entre altres qüestions, hem rellançat i fet créixer el nostre premi literari “Castellum Ripae”, hem creat programes com el de l’institut sobre prevenció d’accions i noves addicions com les apostes esportives i hem treballat en diferents fòrums i trobades com ara la Comuna de Teatre, la I Trobada de Joves de la Ribera, o els fòrums joves de la Ribera.

Com podeu veure, no hem estat parats. Hem treballat al costat de les persones i les associacions, de manera participativa, no només en les nostres regidories, sinó conjuntament amb la resta del Govern municipal, i també en àrees no definides inicialment com la de Memòria Històrica.

Però aquest projecte va molt més enllà del que s’ha fet aquests quatre anys. El nostre és un projecte a llarg termini que no es queda en el curtterminisme de les obres vistoses o els eslògans buits. El nostre projecte es recolza en tres pilars: la igualtat, la participació, i el reforç i l’eficiència d’allò públic, o siga de tots.

Junts, des de l’ajuntament i des del carrer, millorarem el dia a dia del nostre poble.

Amb el vostre suport, amb el vostre vot, ho aconseguirem, perquè LA HISTÒRIA L’ESCRIUS TU!

- PUBLICITAT -