- PUBLICITAT -

 

La situació creada per la pandèmia de la COVID-19, està generant a nivell social i també esportiu, molta preocupació i incertesa entre la ciutadania, tant en les activitats esportives com en les instal·lacions i espais esportius que s’utilitzen per a la seua pràctica.

La finalitat d’aquesta campanya és posar en valor l’activitat física i l’esport com a font de salut i oferir confiança respecte a les instal·lacions i centres esportius com a espais segurs.

PUBLICITAT

La campanya amb l’eslògan de «L’esport no es rendeix», està integrada sota el «paraigua» de COMUNITAT DE L’ESPORT, i hi participen la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso, juntament amb el teixit associatiu esportiu format per CONFEDECOM, GEPACV, COLEF, FNEID i la Càtedra de l’Esport de la UPV, i es pretén incorporar a altres entitats que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa.

És per aixó, que des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castelló convidem a totes les associacions i clubs de la població a sumar-se a aquesta iniciativa, així com a tota la ciutadania.

Si tu no et rendeixes, l’esport tampoc.

Font: – Regidoria d’Esports i Noves Tecnologies
- PUBLICITAT -