- PUBLICITAT -

 

Carglass Espanya ofereix a tot el poble de Castelló una campanya promocional i informativa de Seguretat Vial.

Consisteix en què un equip de tècnics apliquen un tractament als parabrises dels vehicles d’un nou producte que repel·leix l’aigua, reduint la utilització de les escombretes els dies de pluja.

PUBLICITAT

D’aquesta forma es contribueix a millorar la seguretat, doncs unes escombretes en mal estat afecten la visibilitat en carretera, amb el consegüent risc per a la seguretat vial.

Els tècnics i la carpa de ‘Carglass’ estarà ubicada en la Ronda Sud, enfront de Cementeri els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre de 2023, de les 10.00 h fins a les 18.00 h.

Segons l’estudi sociològic de la Fundació per a la Seguretat Vial, FESVIAL ‘El parabrisa i la seua aportació a la seguretat vial’ –publicat al maig de 2017- els conductors espanyols suspenen en visibilitat i neteja. I és que el 75% reconeix condueix o haver conduït amb les escombretes en mal estat o amb el parabrisa brut, la qual cosa redueix la visibilitat. A més, 6 de cada 10 conductors no comprova en pujar-se al cotxe que el seu parabrisa estiga net i permeta una bona visió. I més d’un 70% no realitza el canvi d’escombretes amb la freqüència recomanada.

En aquestes dates les condicions del clima solen ser molt canviants, amb nombroses precipitacions en tota la geografia espanyola, i unes escombretes en mal estat poden arruïnar un viatge i fins i tot provocar un accident. ‘Carglass’, capdavanter en reparació i substitució de llunes de vehicles, recomana revisar freqüentment l’estat del parabrisa i de les escombretes, que han de ser substituïdes, almenys, una vegada a l’any; o fins i tot amb major freqüència si es realitza un elevat quilometratge. També recomanem aplicar el nostre tractament antipluja en el parabrisa, un producte amb efecte hidrofòbic que aconsegueix que les gotes d’aigua amb prou faenes toquen el parabrisa i rellisquen ràpidament.

- PUBLICITAT -