- PUBLICITAT -

 

Des del col·lectiu de «Joves en Marxa» de Castelló conjuntament amb la Regidoria de Joventut i dins dels actes programats per la Regidoria de Dona i Noves tecnologies de l’Ajuntament de Castelló, ens sumem a les diferents iniciatives que es portaran a terme en el nostre poble per al 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Com a joves de Castelló amb aquesta campanya titulada «8 Dies, 8 Dones», volem retre homenatge als diferents rostres femenins del nostre poble.

Així, cada dia, de l’1 al 8 de març mitjançant les Xarxes Socials de Castelló Jove (@castello_jove en Instagram o @castellosomjoventut en Facebook) farem una publicació sobre 8 dones o col·lectius de dones importants, dones valentes, dones fortes que son un exemple per a totes nosaltres.

Amb «8 Dies, 8 Dones» volem visibilitzar figures femenines del nostre poble com a referents de feminisme i empoderament local, volem reconéixer la seua tasca i contribució per la igualtat. Coneguent models propers, podem ajudar construir una societat més igualitària.

“La millor manera de conrear la valentia en les nostres filles i altres joves és mitjançant l’exemple. Si veuen a les seves mares i altres dones de la seva vida afrontar el futur sense por, sabran que és possible fer-ho” – Gloria Steinem.

PUBLICITAT

#JovesEnMarxa #8m #DiaInternacionaldelaDona #CastelloJove #Castellosomjoventut

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací