- INFORMACIÓ -

 

PUBLICITAT

Després d’un llarg cap de setmana per a oblidar on el ponent, la calor i els incendis malauradament han sigut els protagonistes, comencem la setmana amb un dimarts disfressat de dilluns amb calor intensa però amb alguns canvis a la vista. No seran de gran importància, però si porten temperatures més baixes i ruixats seran benvinguts.

Aquesta mateixa vesprada cal esperar ruixats i alguna tronada al nord del País Valencià, i després d’un matí i una vesprada molt calorosos sembla que a poqueta nit refrescarà un poc en aquelles zones que es vegen afectades per la pluja.

Per a demà dimecres cal tindre els dits encreuats i fer força per tal que el gregal porte núvols, precipitacions i temperatures un poc més baixes. Serà de vesprada quan els núvols tapen el cel de bona part de la meitat nord del País Valencià i puguen deixar ruixats dèbils que deixaran, també, l’ambient bascós però les temperatures més baixes.

Dijous a primera hora i fins a mig matí encara podrà escapar-se alguna gota. A migdia escamparà la nuvolositat. L’ambient podrà quedar un poc més fresc.

Tot indica que la recta final de la setmana serà el sol qui predomine i les temperatures ens recordaran que l’estiu encara és viu.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací