- PUBLICITAT -

Hui serà el dia més calorós des que va començar l’estiu, poden arribar als 42-43 graus a La Ribera, la pròxima nit serà difícil dormir

CN | Jordi Payà

Hui serà el dia més calorós des que va començar l’estiu. M’agradara anunciar que serà el dia més calorós de l’estiu… però no tindrem eixa sort. L’estiu és molt llarg i encara tenim per davant el que es coneix com la canícula que és quan més s’intensifica la calor per aquestes latituds.

Papallona

Ahir va ser un dia molt fort i hui encara farà més calor amb avisos que al sud de València i al nord d’Alacant han passat del groc al taronja.

Pocs núvols al cel, vent fluix de llebeig i temperatures que poden arribar als 42-43 graus a comarques com la Vall dAlbaidaLa Ribera, La Costera, La Plana d’Utiel-Requena, La Canal de Navarrés i la zona més interior de la Safor.

La pròxima nit serà difícil dormir perquè les temperatures aniran baixant des de valors molt alts mantenint-se altíssimes durant tota la nit i matinada.

Al centre del dia farà calor, però no tanta com hui i de vesprada-nit augmentarà la nuvolositat a la franja costanera.

El cap de setmana començarà amb el cel ben carregat de núvols a la costa on podrà escapar-se algun ruixat fins primera hora de la vesprada. Amb el cel cobert l’ambient serà bascós, però les temperatures baixaran de forma notable.

Diumenge recuperarem el sol i es tornarà a intensificar la calor i dilluns començarem la setmana amb un dia de nou de calor extrema.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací