- PUBLICITAT -

Veurem poc el sol, però l’ambient serà molt suau

Potser hui no veurem molt el sol, però des de darrere de la calitja, dels núvols i de la boira el sol s’encarregarà de deixar les temperatures tan altes o més que ahir, perquè la massa d’aire càlida que acompanya la pols africana també es deixarà sentir durant tota la jornada.


No descarte que puga caure alguna gota que de nou embrutarà cotxes i vidres de les finestres, però en conjunt serà un dia de ressol i temperatures suaus, amb valors que arribaran als 20 graus al centre i interior de la meitat sud del País Valencià.

Demà dimecres començarem a notar com les temperatures inicien un lleuger descens al nord, però al centre i al sud l’ambient serà tan suau com hui. Fins a migdia lluirà el sol filtrat per la calima i de vesprada podran formar-se núvols a les muntanyes del nord, on podria arribar a quallar alguna tronada.

PUBLICITAT

Els canvis arribaran dijous de la mà d’una borrasca que es despenjarà des del nord de la Península, portant una massa d’aire més freda i un oratge prou més inestable. La vesprada-nit de dijous les pluges seran generals a la meitat nord del País Valencià amb una cota de neu que podria baixar fins als 1.000 metres.

Divendres començarem el dia amb núvols i poca pluja i haurem d’estar atents a l’evolució de l’oratge, ja que tot indica que els núvols avançaran des del sud al voltant del migdia i deixaran pluges prou generals amb una cota de neu que al nord podrà baixar fins als 900 metres, quedant al sud entre els 1.200 i els 1.300 metres.

Per a dissabte no tenim clar del tot el que acabarà passant, perquè hi ha mapes que donen continuïtat a la pluja i d’altres que donen entrada de vents de mestral i oratge més estable.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -