- PUBLICITAT -

Hui encalmarà el vent i farà més fresca

CN | Jordi Payà

Anem de cara a uns dies de molta estabilitat… no em canse de repetir que ara el que més convindria seria que ploguera bona cosa, que estiguera una setmana plovent sense parar… tot i ser Falles.

Però tranquils perquè les previsions apunten a tot el contrari: cada dia que passe l’oratge serà més estable, hi haurà menys probabilitat de pluja, el vent anirà encalmat i les temperatures pujaran més altes, són els ingredients perfectes per a la setmana de Falles… perquè s’agreuge encara més la sequera que venim arrossegant.

A primera hora encara bufa un poc de vent, de ponent i de mestral, però acabarà entrant el xaloc a migdia, la qual cosa farà que l’ambient quede més fresc a la costa mentre que per l’interior les temperatures baixaran un parell de graus.

PUBLICITAT

Arribem demà a l’equador de la setmana atents a l’oratge que farà en Falles. De moment, demà repetirà el mateix patró de hui: sol, calma, estabilitat, vent fluix…

I de cara als dies grans de les Falles no pot pintar millor si el que volem és sol, temperatures caloroses al centre del dia i no massa baixes a la nit… la pluja cal continuar esperant-la.

Passeu bon dia… ploga o faça sol, faça fred o calor.

- PUBLICITAT -