- PUBLICITAT -

La Coral Polifònica Santa Ana d’Albal i el Cor Mixt de Castelló oferiren una vetllada inoblidable | Vídeo i Galeria |

CN | Aida

El passat dissabte 14 d’octubre de 2023, l’Auditori Rex de Castelló va ser testimoni d’un espectacle musical extraordinari. Gràcies a la Campanya de Concerts d’Intercanvi Musicals, la Coral Polifònica Santa Ana d’Albal i el Cor Mixt de Castelló ens van traslladar per un recorregut musical que abastava des d’Espirituals Negres fins a clàssics de la cançó popular.

Amb una sala entusiasmada, la Coral Polifònica Santa Ana va captivar al públic amb peces impactants com “Lliure Sóc” i “Allunyar-me de vós”, aquesta última amb versos del llegendari poeta Ausias March. Paral·lelament, el Cor Mixt de Castelló no va decebre amb la seua interpretació de temes emblemàtics com “Maite” i “Desde que tú te has ido”. La direcció de Miguel Pons García, amb la seua perícia i sensibilitat, va garantir que cada nota ressonara amb emoció i profunditat.

La nit va arribar al seu cim amb la fusió de les dues agrupacions per interpretar peces conegudes com “O Sacrum Convivium” i “La Gavina”. Aquest moment, sota la batuta de Miguel Pons García, cal subratllar la fraternitat i la passió que uneix aquests dos corals.

Des d’ací, volem felicitar a les dues agrupacions per la seua excel·lent actuació i encoratjar-los a continuar enriquint la nostra cultura amb la seua música. Els aplaudiments i ovacions que van ressonar aquella nit en l’Auditori Rex són testimoni del talent i la dedicació que posen en cada actuació. Enhorabona

Ací baix teniu un grapadet de fotos, per veure l’àlbum complet piqueu ací.

| GALERIA | Intercanvi musical – Coral Polifònica Santa Ana d’Albal i el Cor de Castelló 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -