- PUBLICITAT -

 

CN | Castelló

El grup Spanish Brass presentà en març de 2020, el seu espectacle, “Brass Brass Brass“, i val la pena recordar. Aquest és un viatge musical únic destinat a la diversió familiar i l’educació. Creat especialment per a xiquetes i xiquets de primària i les seues famílies, l’espectacle ofereix una introducció atractiva i didàctica al món de la música de metall.

PUBLICITAT

Els membres de Spanish Brass són el castelloner Carlos Benetó Grau i Juanjo Serna Salvador, tots dos a la trompeta, Manuel Pérez Ortega a la trompa, Indalecio Bonet Manrique al trombó i Sergio Finca Quirós a la tuba. Han treballat junts per aquest espectacle amb la coreògrafa Mari Carmen Griñán i Salut Blasco. A més, Marc Trullàs ha aportat el seu talent en el disseny de llums, donant una atmosfera vibrant a l’espectacle.

Amb una guia didàctica proporcionada per Inmaculada Palop, l’equip ha treballat per crear una experiència que fusiona educació i entreteniment, introduint als nens a la bellesa i la diversitat de la música de metall.

L’espectacle complet d’Brass Brass Brass està disponible en vídeo per a aquells que volen gaudir de l’experiència a casa i ací baix el podeu veure. Per obtenir més informació sobre aquest i altres espectacles de Spanish Brass, visiteu www.spanishbrass.com.

Brass Brass Brass és una proposta fresca i animada que promou la música de manera divertida i accessible, tot ressaltant la importància de la formació musical des de la infància. Assegureu-vos de no perdre-us aquesta gran oportunitat d’aprendre i passar-ho bé amb la vostra família!

Fotos: Spanish Brass i Youtube

- PUBLICITAT -