- PUBLICITAT -

La Regidoria de Cultura Festiva rep elogis per impulsar esdeveniments que celebren la riquesa cultural valenciana

CN | Aida | Vídeo | Galeria fotogràfica 

Ahir dissabte, 7 d’octubre, la plaça del País Valencià de Castelló es va omplir de gom a gom no sols de persones, també de melodies tradicionals amb l’essència única de Pep Gimeno, més conegut com a “Botifarra”. Presentant el seu espectacle “Ja ve l’aire”, l’artista va oferir una actuació plena d’emoció que va connectar al públic amb les arrels més profundes de la terra valenciana.

PUBLICITAT

En el marc de les commemoracions del 9 d’Octubre, el reconegut cantant va interpretar cançons del seu últim treball en clau femenina, “Ja ve l’aire” aquest disc compta amb col·laboracions d’artistes de renom com Maria Arnal i Carmen París. Temes com “El casino principal” i “Tingo Tango” van ressonar a la plaça, oferint una barreja de sons tradicionals amb un toc contemporani, no va faltar la Malaguenya de Barxeta.

Cal ressaltar que Pep Gimeno en tot moment fa menció de totes aquelles persones que gràcies a elles ha pogut recuperar dites i cançons, nosaltres hem de fer una menció especial a una dona castellonera que ell sempre nomena i agraís la seua aportació a la cultura popular valenciana, ‘Visantica la cairera’.

Aquesta cita musical no només va destacar per la presència carismàtica i talentosa de “Botifarra”, sinó també per la iniciativa de la Regidoria de Cultura Festiva, Xavier Tortosa Penades que amb aquests esdeveniments posa en valor la cultura i la tradició valenciana. La combinació d’una organització meticulosa i una actuació estel·lar va fer que la vesprada es convertís en un esdeveniment inoblidable per al nombrós públic assistent.

Des de Castelló Notícies, volem felicitar a “Botifarra” per la seua magnífica actuació i a la Regidoria de Cultura Festiva per la seua visió i compromís amb la cultura valenciana. Endavant amb més iniciatives com aquesta!

Esperem que gaudiu del vídeo i de la galeria de fotos.

| GALERIA | Pep Gimeno, «Botifarra» plaça del País Valencià

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -