- PUBLICITAT -

 

Associació Cultural Bojos per la Dansa

Castelló, 04/06/2023

Bojos per la Dansa vol expressar la seua gratitud i satisfacció per la recent celebració del Festival de fi de curs, en el qual vam tenir el plaer de gaudir de l’art de la dansa amb tots vosaltres. Volem agrair la vostra presència i suport, que van fer d’aquest esdeveniment un èxit rotund.

PUBLICITAT

Volem compartir amb vosaltres algunes fotografies capturades durant les actuacions. Cada moment immortalitzat reflecteix l’entusiasme, la dedicació i el talent dels nostres alumnes. Us animem a comentar i compartir les vostres fotos favorites, perquè així puguem reviure aquests instants especials tots junts.

Desitgem felicitar tots els nostres alumnes que van participar en les actuacions. La vostra entrega i dedicació van contribuir a oferir un espectacle inoblidable. Volem destacar especialment els nostres estimats companys del Centre Ocupacional Municipal “El Castellet”, que van mostrar el seu talent i passió per la dansa.

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a tots i totes una vegada més. La vostra presència i suport són el que ens impulsa a continuar amb la nostra passió per la dansa. L’alegria de veure el Teatre ple de gom a gom ens ompli d’orgull i ens motiva a continuar treballant per oferir-vos moments únics i inoblidables.

Aprofitem aquesta oportunitat per a desitjar-vos un estiu meravellós, ple de descans, felicitat i inspiració. Esperem amb il·lusió el curs vinent, on continuarem compartint la nostra passió per la dansa i creant màgia sobre l’escenari.

Nosaltres som Bojos per la Dansa!

| GALERIA | Bojos per la Dansa amb ‘Colorin Colorado’ Castelló – 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -