- PUBLICITAT -

CN | Aida

L’associació “Bojos per la Dansa”, reconeguda per la seua passió en promoure la dansa com a eina educativa, lúdica i cultural, està a punt d’obrir les seues portes per al nou curs 2023-2024. El pròxim dilluns 18 de setembre, els apassionats de la dansa tindran l’oportunitat de submergir-se en el món del ritme i el moviment a través de les diverses classes que ofereix l’entitat.

La proposta educativa de “Bojos per la Dansa” abasta des de la infància fins a l’edat adulta. Els més petits, d’entre 4 i 5 anys, podran descobrir la “Dansa Creativa”, mentre que altres cursos, com la “Dansa Clàssica” i la “Dansa Espanyola”, estan destinats a aquells que busquen una formació més tradicional. A més, l’associació ofereix una classe de “Dansa per Adults”, on es fusionen diverses disciplines, així com sessions de “Postisses”, “Intensiu Sevillanes”, i classes de “Preparació per a Proves d’Accés”.

PUBLICITAT

Per a tots aquells interessats en formar part d’aquesta experiència, “Bojos per la Dansa” posa a disposició el número de telèfon 676808717, on Eli estarà encantada de proporcionar tota la informació necessària.

- PUBLICITAT -