- PUBLICITAT -

Un berenar saludable i una animada globotada seran l’atractiu principal per a xiquetes i xiquets el pròxim divendres 20 d’octubre a les 17.30 h, amb la inestimable col·laboració de Videca i Fruites i Verdures Sara

CN | Aida

El pròxim divendres 20 d’octubre, a les 17.30 h, la Fira Comerç i Tapa de Castelló situada a l’Espai Multiús de Castelló, donarà la seua càlida benvinguda als assistents amb una proposta deliciosa i divertida, especialment pensada per als més menuts de la casa: un berenar saludable i una globotada que prometen omplir d’il·lusió i alegria a totes les xiquetes i xiquets presents.

Fruites i Verdures Sara

Des de l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC), els organitzadors d’aquesta gran festa del comerç local, s’ha destacat la importància de crear activitats que impliquen a tots els membres de la família, i quina millor manera que amb un berenar ric i saludable que a més promoga hàbits alimentaris saludables des de la infància.

Preparant la globotada que Respir va fer per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer 2023

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de dues empreses compromeses amb la qualitat i la salut: Videca i Fruites i Verdures Sara. Ambdues han donat el seu suport perquè aquest berenar es convertisca en una realitat, demostrant una vegada més el seu compromís amb la comunitat i les activitats que promouen una vida saludable.

PUBLICITAT

Des de l’ACC, s’ha volgut agrair expressament la seua col·laboració, ressaltant que aquest tipus de negocis enforteixen la comunitat i donen valor a la Fira, convertint-la en un esdeveniment familiar on tothom pot gaudir i passar-ho bé.

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.