- PUBLICITAT -

 

«Batucada per la Llibertat» pel 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ a càrrec dels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal «El Castellet»

Per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ a Castelló, des de l’Ajuntament s’ha preparat un esdeveniment per al dimarts 28 de juny anomenat «Batucada per la Llibertat» aquest el realitzaran usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal «El Castellet», serà a la porta de la biblioteca a les 10.30 del matí.

PUBLICITAT

Tot seguit anirem a la Plaça de l’Om per veure com ha quedat de bonica i tanmateix Enric Grimaltos ens explicarà el significat del mural realitzat per ell.

Castelló posa el seu granet d’arena per a sumar-se a tots els esdeveniments que cada any els col·lectius LGTBIQ+ celebren de forma pública per la tolerància i la igualtat de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals, queer i altres orientacions sexuals o identitats de gènere socialment marginades i oprimides.

Esta festa és el 28 de juny perquè es commemoren els aldarulls d’Stonewall que van tenir lloc a Nova York (EUA) el 1969 i que es considera que marquen l’inici de l’alliberament homosexual.

Perquè Castelló SOM IGUALTAT, INCLUSIÓ, ORGULL, DIVERSITAT.

- PUBLICITAT -