- PUBLICITAT -

 

PUBLICITAT

La recta final del mes de juliol no ens lliurarà ni de la basca ni de les tronades.

Les temperatures no seran tan extremes com les que hem hagut de patir molts dies d’aquest estiu de 2022, però tampoc cal esperar grans novetats. Els termòmetres marcaran valors per damunt dels 30 graus a la costa i dels 35 per l’interior, i la humitat tampoc mostrarà variacions, deixant l’ambient molt bascós des de primera fins a última hora de la jornada.

Els núvols baixos de primera hora aniran de més a menys i a migdia lluirà el sol sense impediments, barrejant-se amb un ambient molt humit i deixant un dia de molta basca. De vesprada no podem abaixar la guàrdia del tot perquè poden créixer ennuvolades a les muntanyes del nord i deixar ruixats d’intensitat forta i acompanyats de pedra.

L’últim cap de setmana serà el més ‘animat’ de tot el mes, meteorològicament parlant. El dia començarà assolellat, però està previst que de vesprada entren per l’interior les tronades que es formaran a Aragó i a Conca.

Tot apunta que diumenge i dilluns les vesprades també seran mogudes. Farem el trànsit entre el juliol i l’agost amb un ambient tan bascós com el dels últims dies i amb ruixats i tronades prou generals de vesprada.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -