- PUBLICITAT -

Balanç meteorològic febrer 2024

CN | Aida | Modesto Serradell

El mes de febrer de 2024 a Castelló ha estat caracteritzat per temperatures suaus i variacions meteorològiques destacables. A continuació, es presenta un balanç detallat de les dades recollides durant el mes.

Magraner amb flor

Temperatures

Temperatura màxima: La temperatura màxima registrada va ser de 27,5 ºC el dia 21.

Temperatura mínima: La temperatura mínima va ser de 3,0 ºC el dia 29.

Temperatura mitjana: Les temperatures mitjanes van oscil·lar entre els 11,5 ºC i els 20,0 ºC, amb una mitjana mensual de 14,8 ºC.

Oscil·lació tèrmica: Les oscil·lacions tèrmiques diàries van variar significativament, amb un màxim de 23,5 ºC el dia 21 i un mínim de 5,0 ºC els dies 16 i 26.

Precipitacions

Febrer va ser un mes relativament sec amb pocs dies de precipitació significativa. Els dies 9 i 10 es van registrar les precipitacions més destacades, amb 5,0 mm cadascun, seguit del dia 15 amb 1,5 mm. També es va observar pluja inapreciable (ip.) els dies 8 i 10. En total, les precipitacions registrades van ser escasses, evidenciant un patró de temps sec.

Dades meteorològiques diàries

En resum, febrer de 2024 ha presentat temperatures suaus amb poques precipitacions, destacant alguns dies amb temperatures màximes inusualment altes per a aquesta època de l’any. La població ha pogut gaudir de dies assolellats amb temperatures agradables, tot i que la manca de pluges podria tenir implicacions per a la situació hídrica del País.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací