INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Per Vitadelia.com / AMIC

Acudir al metge per a seguir un tractament per a la tensió alta, és el que cal fer, però també podem realitzar activitats i exercicis naturals i senzills que disminueixin els nivells de tensió. El primer que s’ha de fer, és controlar l’alimentació. Inclou en la teva dieta verdures i fruites, però també aliments amb molt de potassi, com a patates, plàtans, tomàquet, meló o pèsols, entre altres. La quantitat ideal és d’uns 4500mg/dia.

Tampoc pot faltar la xocolata negra. De sobres són coneguts els beneficis d’aquest aliment, encara que s’hagi de consumir amb moderació, pels seus sucres. Amb mitja unça serà suficient i sempre del que contingui més cacau. Si prens cafè, millor descafeïnat. Una alternativa és el te, sobretot el d’hibisc, del qual podries prendre fins a tres tasses al dia. L’exercici també és aconsellable.

Camina almenys mitja hora al dia. L’exercici ajuda a que el cor bombi més i facilita que l’oxigen entri en el nostre cos. Realitzar tècniques de respiració, també t’ajudarà. Sobretot les de meditació i relaxació, ja que l’estrès és un mal aliat de la tensió. El ioga i el tai-chi són dos mètodes amb molt bon resultat. Però hi ha uns altres: escoltar música tranquil·la, cuinar, llegir o simplement descansar en el sofà sense pensar en res. Evita riscos i posa en pràctica aquests consells per a cuidar-te el màxim possible.

- PUBLICITAT -