- PUBLICITAT -

 

Atenció, hui la pluja localment pot ser intensa o molt intensa

Amb avís taronja per possibilitat de pluges intenses i fins i tot torrencials, no podem abaixar la guàrdia perquè en qualsevol moment se’n pot muntar una de ben grossa.

PUBLICITAT

La posició de la DANA al centre de la Península, entre Andalusia i la Comunitat de Madrid ens fa pensar que les pluges més intenses podran afectar la meitat nord del País Valencià. Ahir estava més al sud i per això les pluges afectaren de ple l’arxipèlag balear.

La previsió per a hui dona pluges generals, sempre més abundants i persistents a la meitat nord del territori i també a les zones més costaneres. La mar quedarà alterada amb vents de llevant moderats o forts i les temperatures patiran un notable descens.

Demà dissabte encara pot ploure amb contundència a la costa fins a migdia, però tot indica que a poc a poc anirà imposant-se l’estabilitat. Tanmateix, de vesprada quedarà inestabilitat suficient per a donar ruixats que localment podran ser intensos. Les temperatures no patiran canvis o pujaran un poc.

Diumenge veurem més el sol i pujaran lleugerament les temperatures, encara que a primera hora podria registrar-se encara algun plugim a la costa.

Dilluns començarem la setmana amb oratge estable i temperatures en ascens, ja que bufarà el vent de ponent, que anunciarà l’arribada d’un front dimarts.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -