- PUBLICITAT -

Estimats lectors i lectores de Castelló Notícies,

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos d’una nova actualització tècnica que durem a terme el pròxim dimarts, 28 de maig. Amb l’objectiu de millorar la capacitat i l’eficiència del nostre servei, realitzarem una ampliació del nostre servidor d’allotjament.

Durant aquest dia, és possible que en alguns moments la web no estiga disponible o que experimenteu interrupcions en el servei. Aquesta ampliació és necessària per a assegurar-nos que el nostre lloc web continue oferint una navegació òptima i de qualitat per a tots els nostres lectors i lectores.

Ai Generado, Computación En La Nube

Volem demanar-vos disculpes per les possibles molèsties que aquesta actualització puga causar. Estem treballant per assegurar-nos que les interrupcions siguen tan curtes com siga possible i que el procés es complete de manera eficient.

PUBLICITAT

Us agrairem la vostra paciència i comprensió durant aquest període de millores.

Per mantenir-vos informats sobre el progrés d’aquesta ampliació, us animem a seguir-nos a través dels nostres canals de comunicació i xarxes socials. Estarem encantats de respondre a qualsevol pregunta o inquietud que tingueu sobre aquesta actualització.

Ai Generado, Centro De Datos

Gràcies per la vostra confiança i suport continuat.

Atentament,
Juanjo Puertos
Castelló Notícies

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací