- PUBLICITAT -

Estimats lectors i lectores de Castelló Notícies,

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos sobre una important actualització tècnica que durem a terme entre nit del dimecres 15 al mati del dijous 16 de maig. Amb l’objectiu de millorar les prestacions del nostre servei i proporcionar-vos una millor experiència de navegació, estem traslladant la nostra web a un nou servidor d’allotjament.

Ai Generado, Computación En La Nube

Aquesta migració és part dels nostres esforços per mantenir la qualitat i eficiència del nostre lloc web. No obstant això, és essencial que tingueu en compte que durant el procés de migració, que durarà unes hores, Castelló Notícies no estarà disponible. Aquesta interrupció és necessària mentre programem les DNS per apuntar al nou servidor.

Volem demanar-vos disculpes per les molèsties ocasionades. Estem treballant de valent per minimitzar l’impacte i assegurar-nos que la interrupció siga tan curta com siga possible.

Ai Generado, Centro De Datos

Us agrairem la vostra paciència i comprensió durant aquest període de transició.

Per mantenir-vos informats sobre el progrés d’aquesta migració, us animem a seguir-nos a través dels nostres canals de comunicació i xarxes socials. Estarem encantats de respondre a qualsevol pregunta o inquietud que tingueu sobre aquesta actualització.

Gràcies per la vostra confiança i suport continuat.

Atentament,
Juanjo Puertos
Castelló Notícies

- PUBLICITAT -