- PUBLICITAT -

 

El Centre de Coordinació d’Emergències s’ha posat amb contacte amb la Policia Local de Castelló per a informar sobre l’onada de calor que tindrem els dies 3 i 4 de juliol a Castelló, en aquests moments ens trobem en nivell taronja, en aquest nivell s’espera que la temperatura màxima excedisca els 39 ºC.

Les Onades de calor són episodis de temperatures molt altes que poden arribar a produir efectes greus sobre la salut de la població.

PUBLICITAT

L’exposició a temperatures excessives pot provocar problemes de salut com rampes, deshidratació, insolació, colp de calor (amb problemes multiorgànics que poden incloure símptomes com ara inestabilitat en la marxa, convulsions i inclús coma).

Minimitzar els efectes negatius que la calor excessiva té sobre la salut de la població, especialment entre els col·lectius més vulnerables, com la infància, les persones d’edat avançada, les embarassades, persones amb malalties cròniques (problemes respiratoris i cardiovasculars principalment) i aquelles que es troben en situacions de desigualtat social.

Guia d’actuació davant una onada de calor:

Documents relacionats: Protocol d’actuació davant d’una onada de calor

- PUBLICITAT -