- PUBLICITAT -

Gràcies a totes i tots pel vostre treball

CN | Escola de Música La Lira

Amb molta satisfacció compartim amb tots vosaltres les audicions que el nostre alumnat ha realitzat per participar en la VII Edició del Concurs d’Interpretació Faustino Candel.

Volem donar l’enhorabona a totes i a tots pel vostre esforç preparant les obres que després heu gravat. Al mateix temps, felicitem el nostre professorat pel seu bon treball motivant i aconseguint el millor del nostre alumnat.

Entre les diferents habilitats i capacitats que volem fomentar a l’Escola de Música és aprendre a tolerar la frustració i adquirir consciència que el treball, l’esforç i la constància són molt més importants que obtenir un triomf puntual. Sense cap dubte, tindre aquesta capacitat és imprescindible a la vida adulta, quan no sempre es pot aconseguir el treball desitjat a la primera, una plaça a una oposició que tant hem preparat o les frustracions que podem trobar a les relacions sentimentals o familiars, per citar únicament uns poquets exemples.

PUBLICITAT

Per això aquest concurs, no solament és per servir d’incentiu per a poder estudiar un poquet més al segon trimestre i en conseqüència millorar musicalment, com ho fan fet tots i totes i aquests vídeos són la millor demostració. Aquest concurs té com a objectiu servir d’entrenament per a millorar la intel·ligència emocional del nostre alumnat. Aprendre que l’esforç i el treball són les ferramentes per millorar dia a dia.

El pròxim dijous publicarem la relació de l’alumnat que, d’acord amb la seua interpretació i les votacions del claustre de professors i professores, mereix poder tocar a la final del pròxim dimecres 27 de març.

Enhorabona de nou a totes i tots pel vostre treball, independentment si finalment heu arribat o no a la final.

Audicions de l’Alumnat Grup DESCOBRIM LA MÚSICA: totes i tots tocaran a la Final del Concurs, sense competir entre ells. Considerem que tots i totes són mereixedors d’un Diploma com a Finalistes.

Audicions de l’Alumnat de PRIMER GRAU ELEMENTAL

Audicions de l’Alumnat de SEGON GRAU ELEMENTAL

Audicions de l’Alumnat de TERCER GRAU ELEMENTAL

Audicions de l’Alumnat de QUART GRAU ELEMENTAL

Audicions de l’Alumnat GRAU PROFESSIONAL

- PUBLICITAT -