- PUBLICITAT -

 

 

PUBLICITAT

Tot indica que l’estiu de 2022 vol morir matant.

Un estiu que tardarem a oblidar per la calor que ens ha fet patir i més d’un llaurador perquè la pedra ha fet malbé les seues collites, però si no en teníem prou, ara ens amenaça en acomiadar-se amb ruixats i tronades que podran ser localment d’intensitat moderada a forta i vindre acompanyades de pedra.

Tot indica que els núvols creixeran hui amb més energia i que aquesta vesprada les tronades visitaran l’interior i nord de Castelló i punts del nord de València amb temperatures que no patiran canvis importants.

Demà dimecres la inestabilitat anirà a més i o comprovem amb el fet que Aemet haja donat un avís groc per pluges intenses, en forma de tronada i amb probabilitat alta de pedra a l’interior de la meitat nord del País Valencià.

De matí veurem com el sol s’alterna amb clars, però de vesprada les tronades avançaran des de l’interior a la costa afectant bona part del territori.

El final de l’estiu i l’inici de la tardor es presenten actius des del punt de vista meteorològic perquè dijous rematarem l’estiu de 2022 amb un dia gris, fresc i plujós i començarem la tardor amb tronades que tant divendres com dissabte avançaran des de l’interior agranant bona part del País.

Passeu on dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor

Jordi Payà

- PUBLICITAT -