- PUBLICITAT -

Comencem la setmana amb oratge estable

CN | Jordi Payà

Comencem la setmana amb oratge estable, perquè encara que a primera hora el cel estarà prou ennuvolat i fins i pot caure alguna gota, no tardarà a imposar-se el sol. Però també és cert que entre demà i dimecres una xicoteta DANA creuarà la península pel sud, fent que l’oratge s’inestabilitze de nou i puguem esperar més pluges generals després d’un xicotet parèntesi.

PUBLICITAT

Dimarts començarem a fer seguiment de la DANA, que es despenjarà des del nord de l’Atlàntic cap al Golf de Cadis anant i cap a l’Estret de Gibraltar, on deixarà les primeres precipitacions dimarts a migdia.

La nuvolositat no arribarà al sud del País Valencià fins dimarts a la nit, deixant pluges dèbils a l’interior de la Marina, el Comtat i l’Alcoià. La resta del dia serà assolellat, i encara que a la nit farà més fresca al centre del dia encara farà caloreta.

L’aire fred en altura creuarà la península pel sud dimecres, desestabilitzant l’atmosfera i portant pluges que localment podran ser intenses a la meitat sud del país.

A partir de dijous l’oratge tornarà a ser estable, i acomiadarem l’estiu de 2023 amb pas de núvols i bones temperatures.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Un comentari

Comments are closed.