- PUBLICITAT -

 

‘Artiste festival’: ponència de Cristina Jordà, dissabte 14 de desembre de 2019 a les 12.00h al 2n pis de l’Obrera.

Autoretrat de sentiments i món interior: introspecció fotogràfica.

Com es fotografia un sentiment? Cristina Jordá explora a través de la fotografia el seu costat més íntim. A partir de les seues pròpies sensacions i vivències, Cristina expressa amb les seues fotografies estats plens d’intimitat i melancolia en els quals els protagonistes són els sentiments.

PUBLICITAT

La temàtica se centra en la cerca del sentit vital i el replantejament de la mateixa existència.

Dins de les activitats de l'”artiste festival” vos oferim una interessant xerrada sobre l’exteriorització de sentiments a través de la fotografia, Cristina Jordá estarà amb nosaltres el pròxim 14 de desembre a les 12 .00h al 2n pis de l’Obrera per a ajudar-nos a expandir eixe món exterior i fer-nos créixer com a fotògrafs.

Cristina és llicenciada en Belles Arts i comissària d’exposicions d’art contemporani, compta amb diversos premis nacionals de fotografia, així com una dilatada experiència en l’àmbit del disseny gràfic. Destaquen les seues exposicions de fotografia, pintura i escultura tant en l’àmbit nacional com internacional. En el 2015, photoespaña (PHE) va destacar en la secció de descobriments una de les seues sèries. La seua fotografia és intimista, expressa un sentiment o estat d’ànim sense descurar l’estètica, algunes de les seues obres són pictòriques, mentre que unes altres, a causa del seu treball com a dissenyadora són més compositives.

- PUBLICITAT -