- INFORMACIÓ -

 

MARATÓ FOTOGRÀFICA

PUBLICITAT

El pròxim 15 de desembre , dins de les activitats de l”Artista Festival’ comença la segona edició de la ‘Marató Fotogràfica Fira de Santa Llúcia’ amb moltes novetats respecte l’any passat, amb més premis i obsequis per a tots els participants, vine a visitar-nos al nostre estand a la fira comunitària i apunta’t.

Descarrega’t des d’aquesta mateixa notícia les bases i preinscriu-te en l’enllaç facilitat més a baix.

Sort a tots els participants!!

Descarrega les bases i preinscripció

La marató està inclosa dins de les activitats de l”Artista Festival’ que desenvoluparem del 12 al 15 de desembre a Castelló, podeu veure les activitats en aquest enllaç, esteu tots convidats!!

ARTISTA FESTIVAL

Quan començàrem amb l’aventura de Foto Fòrum Castelló fa poc més d’un any, una de les activitats més ambicioses i a la vegada mes il·lusionants que teníem pensades era la creació d’una setmana cultural fotogràfica, en la qual poguérem englobar una sèrie d’activitats relacionades amb el món de la fotografia que qualsevol interessat poguera visitar, amb aqueix esperit naix l”Artista Festival.

Del 12 al 15 de desembre proposarem una sèrie d’activitats les quals anirem desgranant també a poc a poc en la nostra pàgina web, que culminaran en la ‘Segona Edició de la Marató Fotogràfica de la Fira de Santa Llúcia’, que a la vegada s’integrarà en la ‘Fira d’Entitats de Castelló’.

Dit això, us presentem el programa d’activitats, esperem que acudiu a les que us siga possible i gaudiu al costat de nosaltres d’aquesta activitat cultural que us proposem.

DIJOUS 12 DE DESEMBRE

Lloc: El Mercat
20:00h inauguració de l”Artista Festival

Començarem a un lloc emblemàtic del poble com és el mercat , inaugurant el festival amb una xarrada a càrrec de Vicent Marchirant titulada ‘Un projecte fotogràfic’ a continuació obrirem al mateix recinte la primera exposició col·lectiva de socis de ‘Foto Fòrum’ amb fotografies dels nostres socis, aquesta exposició es podrà visitar fins el final de festes de nadal. Oferirem una xicoteta ‘picadeta’ a tots els assistents.

DISSABTE 14 DE DESEMBRE

12.00 Xarrada de Cristina Jordá.
Lloc: Segon pis de l’obrera

Autoretrat de sentiments i món interior. Introspecció fotogràfica.

Com es fotografia un sentiment? Cristina Jordá explora a través de la fotografia el seu costat més íntim. A partir de les seues pròpies sensacions i vivències, Cristina expressa amb les seues fotografies estats plens d’intimitat i melancolia en el qual els protagonistes són els sentiments.

La temàtica se centra en la cerca del sentit vital i el replantejament de la pròpia existència.

16:00h Taller de fotografia mòbil, amb Javier Alcazar.
Lloc: Segon pis de l’obrera

No és necessari tindre una gran càmera per a fer bones fotos. Javier ens ensenyarà en aquest taller a compondre, editar i gestionar les fotografies que fem amb la càmera del nostre mòbil. aprofitant l’eina que portem dia a dia en la butxaca , el cost del taller és de 5€ per persona, podeu apuntar-vos mitjançant correu electrònic a fotoforumcastello@gmail.com o per telèfon en el 687417122 (Carlos) places limitades!

DIUMENGE 15 DE DESEMBRE

II MARATÓ FOTOGRÀFICA FIRA DE SANTA LLÚCIA

Comencem la nostra segona marató fotogràfica, agafa la teua càmera i vine a fer fotos durant tot el matí que les teues fotos tenen premi. Enguany ampliem premis i tenim regals per a tots els nostres participants, ací tens les bases i pots apuntar-te al nostre estand dins de la Fira d’Entitats.

Foto Fòrum Castelló

- PUBLICITAT -