- PUBLICITAT -

 

Este cap de setmana arriba una gran jornada de pilota per al CPV Castellonense, ja que es disputarà l’anada de les semifinals del Campionat Autonòmic de raspall, amb la presencia dels tres equips del club, i a més a més, es disputarà la primera jornada del Campionat Autonòmic d’escala i Corda, on el club tindrà representació amb un equip en tercera categoria.

Dissabte 16 de novembre a les 16:30 al trinquet Municipal de Castelló tindrà lloc l’anada de semifinals de l’equip juvenil CPV Amics de Ribera-Castellonense, que amb Adrian i Dorian s’enfrontarà al potent equip del CPV La Vall, que compta amb la presència del jugador castelloner Arnau Verdú.

El mateix dissabte a les 16:00h, l’equip de 4ª Categoria format per Edu, David i Poveda, jugarà l’anada de semifinals fora de casa, al sempre complicat carrer de Gavarda contra l’equip local.

I per últim, i també dissabte,  l’equip de 1ª Categoria format per Ricard i Guillem, jugarà corresponent partida d’anada al trinquet del Genovés, contra l’equip format per Caxu i Xoto a partir de les 18:30h.

Els tres equips intentaran aconseguir un bon resultat en aquestes partides, per a disputar amb avantatge la partida de tornada que es disputarà la setmana vinent, i lluitar pel repte d’estar a les finals de la competició.

Comença l’aventura en l’escala i corda

PUBLICITAT

A més a més, diumenge 17 a les 16h al trinquet de Castelló, el club començarà una nova competició, el Campionat Autonòmic d’Escala i Corda AON, on participarà amb un equip en tercera categoria capitanejat per Vte Jesús Marrahí.

En aquesta primera jornada s’enfrontarà a l’equip de CPV Trinquet de Torrent D, amb l’objectiu de començar amb bon peu esta nova competició.

El CPV Castellonense anima a tots els Castelloners i Castelloneres a acudir als trinquets per donar suport als nostres equips.

- PUBLICITAT -